Classtone, Neolith®’s door marmer geïnspireerde collectie, benadrukt met haar indrukwekkende rijkdom aan modellen en ongeëvenaarde technische eigenschappen de schoonheid en functionaliteit van de ruimte waarin zij geplaatst wordt.

De Fusion Collection is het resultaat van een selectie van verschillende natuurstenen en industriële elementen, met als doel de essentie ervan te vatten en samen te voegen tot een meer stedelijke synthese. Bij de Fusion Collection gaan inspiratie en innovatie hand in hand en worden bouwmaterialen als cement en beton opnieuw uitgevonden, met verschillende afwerklagen met een bijzondere uitstraling en touch.

Onder de metalen oppervlakken, die als gevolg van oxidatie door de jaren heen variaties vertonen, speelt ijzer met zijn kenmerkende roestkleur de hoofdrol. Neolith® beschikt in deze collectie over geoxideerde kleuren, geïnspireerd op homogene en contrasterende metalen, die in de loop van de tijd geen veranderingen ondergaan.

Neolith® geeft een getrouwe interpretatie van hout en verbetert de typische eigenschappen ervan, zodat uitnodigende en rustig ogende ruimtes worden gecreëerd. Dit alles, samen met de duurzaamheidseigenschappen die Neolith® eigen zijn, biedt een innovatief antwoord vanuit esthetisch en technisch oogpunt.

Basiskleuren op hun elegantst. De Colorfeel Collection kenmerkt zich door de enorme verscheidenheid aan volledig in het materiaal geïntegreerde kleuren in neutrale en levendige tinten, die perfect passen bij de overige collecties en andere architecturale elementen.

Steel, Neolith®’s op roestvrij staal geïnspireerde collectie.