PIATTIBELLI
Ultra Slim douchebakken gemaakt met Neolith

Piattibelli douchebakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. De perfecte oplossing voor de badkamer. Gemakkelijk te installeren, aan één stuk, zonder voegen.

Piattibelli douchebakken, gefabriceerd door PiattiBelli S.L hebben een bekledingsoppervlak van NEOLITH en een afwerklaag met volledige antislipwerking, volgens certificaat ITC/NORM DIN 51097:1992, ANTISLIPKLASSE C3.

Douchebak Piattibelli wordt geproduceerd met fabricagetechnologie Ultra Slim, een gepatenteerd systeem dat uniek op de markt is, want de grondstof wordt gevormd tot een product met een dikte van slechts 18 mm.

Ideaal voor renovatie, want door de geringe dikte ontstaan er geen drempels of andere toegangsbelemmeringen. Omdat het douchebakken uit één stuk zijn, zonder voegen, is er geen lekkagerisico.

Met onze geavanceerde technologie kunnen wij Neolith buigen tot wanden met een hoog hellingspercentage waardoor het water snel wegloopt (volgens certificaat ITC/NORM UNE-EN 14527:2006 + A1:2010 PAR. 5.2). De combinatie van deze technologie met een Viega-afvoer, marktleider met model Tempoplex 80, garandeert een waterafvoer van 0,64 L/s, de efficiëntste die op de markt is.

Neolith produceert geen Piattibelli-douchebakken, maar fungeert als verkoop- en marketingorganisatie in diverse markten.

Kleuren in VOORRAAD van de Piattibelli-douchebakken gemaakt met Neolith.

Basalt Black

Basalt Beige

Cement

Nieve

Phedra

Barro

Iron Grey

Iron Corten

Textil White

Kleuren Beschikbaar op Aanvraag

Estatuario

Calacatta

Pulpis

Arena

Basalt Grey

Iron Copper

Beton

Iron Moss

Lava

Arctic White

Avorio

Perla

Iron Frost

Calacatta Gold

Pierre Bleue

Nero

Humo

Formaten van de met Neolith
gemaakte Piattibelli douchebakken.

Technische eigenschappen

Fotogalerij Piattibelli

Documentatie