MAAK KENNIS MET NEOLITH®

TheSize Surfaces


TheSize Surfaces is opgericht in 2009, als jong bedrijf dat zich met name richt op de export, met een managementteam dat 40 jaar ervaring heeft in de natuursteenbranche.

In 2010 werd de eerste plaat op de markt gelanceerd, onder de merknaam Neolith, als innovatieve oplossing voor de sector architectuur en interieur. Een nieuw materiaal met heel bijzondere kenmerken, geschikt voor binnen en buiten. Sindsdien heeft TheSize, pionier op het gebied van Gesinterd Steen en erkend expert in de sector, met zijn product Neolith vaste voet weten te krijgen op de wereldmarkt.

In 2014 heeft TheSize ‘Granith’ gelanceerd, een nieuwe productlijn die bestaat uit een collectie van 12 natuurlijke granietvariëteiten met verschillende afwerklagen. Met hun unieke karakter en elegantie transformeren ze een ruimte tot een pure, exotische omgeving met een krachtig visueel effect.

TheSize heeft een passie voor natuurlijke materialen. Dat laten de twee grote productcategorieën ook duidelijk zien: Neolith, 100% natuurlijk Gesinterd Steen en Granith, een select assortiment Natuurlijke Granietvariëteiten.

distribuidores Neolith

DISTRIBUTEURS

Duitsland, Andorra, Argentinië, Australië, Brazilië, België, Canada, Chili, China, Cyprus, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Verenigde Arabische Emiraten, Slowakije, Estland, Filippijnen, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Guatemala, Nederland, Hongarije, India , Indonesië, Iran, Israël, Japan, Jordanië, Libanon, Mexico, Nieuw-Caledonië, Nieuw-Zeeland, Oman, Palestina, Bethlehem, Panama, Polen, Portugal, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Roemenië, Rusland, Singapore, Zuid-Afrika, Zwitserland, Suriname , Taiwan, Turkije, Uruguay.

Showrooms Neolith

SHOWROOMS

Spanje: Madrid, Barcelona
Verenigde Staten: Manhattan, Phoenix, Dallas, Salt Lake City
Tokyo
Ramallah
Singapore

Binnenkort beschikbaar: Milán, Roma, Dusseldorf

De hoofdvestiging van de TheSize staat in Almazora (Castellón), Spanje. Deze strategisch gelegen vestigingsplaats geniet internationaal aanzien als een belangrijk gebied voor de keramische industrie.

Het product van TheSize, Neolith®, is een nationaal en internationaal referentiepunt geworden binnen de sector waarin het bedrijf opereert. Het heeft een uitgebreid distributienetwerk. Architecten, binnenhuisarchitecten, designers en ontwerpers overal ter wereld gebruiken Neolith® als hun belangrijkste materiaal bij prestigieuze internationale projecten..


Virtuele
rondleiding

Ontdek het interieur van TheSize Surfaces


MISSIE
VISIE
BEDRIJFSWAARDEN

Missie

Het bieden van pioniersproducten op het gebied van innovatie en design en het leveren van de allerhoogste kwaliteit, oplossingen die voldoen aan de wensen en eisen van de sector architectuur en interieurontwerp.

Visie

Doorgaan met innovatie, om architectuuroplossingen van hoog niveau met een grote differentiatie te kunnen bieden en Neolith in de sector te positioneren als expertmerk dat zich richt naar en aanpast aan de wensen en vraag in de wereldwijde en lokale markten (GLOCAL).

Bedrijfswaarden

Milieubewustwording en milieubewustmaking

TheSize maakt een duurzaam product dat ecologisch en recyclebaar is, want TheSize kiest voor natuurlijk, zowel bij de grondstoffen als bij de kenmerken en het productieproces.

Geloofwaardigheid en vertrouwen

Degelijkheid, goede samenwerking en integriteit karakteriseren het bedrijfsbeleid van TheSize.

Innovatie en ervaring

Het innovatieve karakter in combinatie met de ervaring en het enthousiasme van het team maken het mogelijk een product te ontwikkelen dat tot de avant-garde in de sector behoort.

Klantgerichtheid

TheSize speelt effectief in op de veranderende marktvraag en past zich aan de meest recente milieueisen aan.


PRODUCT
ECO
DUURZAAM

100% Natuurlijk: Neolith wordt gemaakt van klei, veldspaat, silica en natuurlijke mineraaloxiden. Het geeft geen giftige stoffen af bij blootstelling aan vuur of extreem hoge temperaturen.

100% Recyclebaar: Dankzij zijn natuurlijke samenstelling kan Neolith gerecycled worden. Iedere plaat Neolith® bestaat voor bijna 52% uit gerecyclede grondstoffen.

Porositeit van bijna 0: Met zijn porositeit van minder dan 0,08% is Neolith® praktisch ondoordringbaar voor vocht.  Daardoor is het een hygiënisch product dat groei van bacteriën – veroorzakers van ziekten en allergieën – geen kans geeft. 

Minder grondstoffen = minder erosie: Neolith-platen bevatten minder grondstoffen dan andere vergelijkbare producten in deze categorie, dankzij de geringe dikte van de platen. Dat veroorzaakt minder erosie van de bodem waar de grondstoffen uitgehaald worden.

Vermindering van CO2-uitstoot: een dunne plaat betekent een tegel met een lager gewicht. Bij gebruik van Neolith kan in één keer meer dan het dubbele getransporteerd worden in vergelijking met dikkere producten zoals marmer, graniet of kwarts. Het lagere gewicht en het kleinere volume van de lading maken efficiënt transport mogelijk, waardoor er aanzienlijk minder CO2-uitstoot optreedt.

Optimalisatie van energieverbruik: De hoge bestendigheid van Neolith tegen extreem hoge en lage temperaturen maakt het een ideaal materiaal voor aan wind blootgestelde gevels. De thermische isolatie en de ventilatiespouw tussen de Neolith-gevel en het gebouw zelf optimaliseert het energieverbruik van het gebouw aanzienlijk (tot 40%).


NEOLITH®
+ PURETI =

Zelfreinigende en Duurzame Gevels

Neolith® voegt zich bij de bijdrage voor het behoud van het milieu en lanceert een revolutionaire behandeling voor zijn gevelseries SKYLINE: PURETI, een op water gebaseerde behandeling en nanodeeltjes titaniumdioxide die op Neolith worden gesproeid om een fotokatalytisch effect te creëren , zelfreinigend en decontaminerend.